Spelregels

Vind hier handig de spelregels over het verhuur

All-in tarieven bij Keesdijkmancontainers

De tarieven van Keesdijkmancontainers.nl zijn inclusief:
21% Btw
Plaatsen en ophalen van uw container
Verwerking van uw afval
Milieutoeslag
De container mag maximaal 4 weken blijven staan.(daarna € 10,- Exc Btw per week extra)
*Op alle bestelde containers van 3m³ in de provincie Zeeland geldt een toeslag van € 15,- per container!

Hoe mag uw container beladen worden?

U mag de gehuurde container maximaal 20 cm boven de rand van de container uitladen, let op geen delen uitsteken aan voor, achter of zijkant. Uw container moet ten alle tijden transportveilig beladen zijn, wanneer dit niet het geval is zal onze chauffeur de container laten staan en dient u de container te corrigeren.

Voor een vergeefsrit betaald u € 90,- extra (ex. BTW) welke vooraf betaald dient te worden,waneer de container niet meegenomen kan worden omdat er auto's zo geparkeerd staan dat de vrachtwagen de container niet kan oppakken, word ook een misrit berekend a €90,- ex. Btw

Uw afvalcontainer ophalen of laten wisselen

De bij u geplaatste container(s) kunt u op laten halen door de gegevens in te vullen in ons ophaalformulier.. Let op: Indien u aangeeft dat container op een bepaald dagdeel moet worden opgehaald, kunnen wij dit niet garanderen. Gelieve de container de  desbetreffende dag al vanaf 7.00 uur klaar te hebben staan! U kunt er ook voor kiezen om de container een dag later te laten ophalen.

Wilt u nog een container bestellen en de oude laten afvoeren? Vul dan een nieuwe order in, en noteer bij de opmerkingen: volle container gelijktijdig afvoeren.

Zonder uw opdracht wordt de container niet opgehaald ook niet na de standaard huur periode van 4 weken.(daarna betaald u €10,- per week Exc Btw, huur extra)

(Gemeentelijke) vergunning container

In veel gemeente in Nederland kunt u een container laten plaatsen zonder het vooraf aanvragen van een vergunning. Wanneer u een container laat plaatsen aan de openbare weg of een (betaald) parkeerzone is het verstandig om dit te overleggen met uw gemeente.
Keesdijkmancontainers.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor kosten of boetes voor het niet hebben van een geldige vergunning. Eventuele boetes worden direct aan u doorbelast.

Snelle levering van afvalcontainers

Heeft u op werkdagen (maandag t/m vrijdag) uw container voor 15.00 uur besteld en betaald, Keesdijkmancontainers levert u de volgende werkdag in heel Nederland. Let wel op uw voorkeur voor ochtend of middag kan niet altijd uitgevoerd worden(95%), indien u al vroeg in de ochtend wilt starten met uw container adviseren wij u de container 1 dag eerder te laten plaatsen.

Wij adviseren u om tijdens het plaatsen van uw container(s) thuis aanwezig te zijn.
Wanneer u er voor kiest om niet aanwezig te zijn tijdens het plaatsen van de container, wordt naar inzicht van onze chauffeur de container zo goed mogelijk geplaatst op uw verantwoording.

Het achteraf laten verplaatsen van een container kost € 90,- extra (exc. BTW) en dient vooraf voldaan te worden.
Bij wisselingen hoeft u niet thuis aanwezig te zijn en plaatsen wij standaard uw nieuwe container op de plaats van uw huidige container. Wel moet u ervoor zorgen dat er ruimte is om de container te wisselen

Verkeerd afval in de container!!

Als geconstateerd word dat er een andere afvalstroom in de container zit dan dat u besteld heeft, krijgt u daar een aanvullende factuur voor inclusief € 20,- administratiekosten. Dit bedrag is afhankelijk van de afvalstroom die zich in de container bevind! (als bijvoorbeeld in een puincontainer gipsblokken bevinden, dan krijgt u daarvoor transportkosten plus de Tonnageprijs voor het verwerken van de gipsblokken. Dit kost momenteel € 75,- / per ton). U kunt vooraf natuurlijk informeren bij ons wat de meerprijs zal gaan zijn, als u een andere afvalstroom in de container gaat gooien.

Netwerk leveranciers: Wij maken gebruik van een netwerk van plusminus 50 leveranciers door heel Nederland. Indien er een geschil ontstaat over de afmeting van de container, overbelading, of schade die ontstaan is door de plaatsing of verwijdering van de container, dan dient u zelf met de desbetreffende leverancier tot een oplossing te komen. Wij geven uitsluitend de orders door, zoals die bij ons zijn aangemeld. U als klant kunt daarom mee profiteren van onze lage inkooptarieven.

Diverse Afvalstromen

Onder bouw en sloopafval vallen alle afvalstromen die tijdens het verbouwen, slopen of opruimen van uw huis of woning vrijkomen, in een bouw en sloopafval container mogen alle afvalstromen door elkaar gemengd in de container zitten u hoeft dus niets te scheiden.

Beslist niet!!

De volgende afvalstoffen zijn beslist niet toegestaan in onze containers:
Stoffen die giftig en of radioactief zijn
Stoffen die schade kunnen opleveren aan mens, dier en milieu
Stoffen die zelf ontbrandbaar zijn
Kadavers en slachtafval
Zieken huisafval
Gesloten vaten, kisten of flessen en overige verpakte afvalstoffen waarbij directe controle van de inhoud niet mogelijk is.
Auto, vrachtauto, tractor en overige machine banden.
Technisch rubber.

Risico plaatsing container

Container plaatsing op trottoir, stoep, inrit of tuin geschiedt geheel voor risico en rekening van de huurder. Keesdijkmancontainers.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt door toedoen van de container of vrachtwagen.

Betaling en annulering

Annulering van een order kost € 30,- (administratiekosten).
Het sturen van een 1e herinnering kost € 15,- (administratiekosten). Voor het sturen van een 2e herinnering brengen wij € 20,- in rekening (administratiekosten).
Indien dan nog niet binnen de vermelde betalingstermijn word betaald, zal de betaling van de facturen verder verlopen via ons incassobureau.

Designed by Sales2You.nl
Kees Dijkman Containers © 2019